Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l tin in siguranta acasa pe copilul meu?

Raspuns mamica: "In ce sens? Iti este frica sa-l lasi singur sa se joace sau singur in casa? Il poti tine cu tine la bucatarie sau unde stai, ii dai cateva jucarioare ca sa nu te deranjeze sau niste vase din plastic ca le place mult sai il lasi in camera intr-un tarc cu jucarii."

Raspuns mamica: "Il poti lasa sa se joace intr-un tarc cu jucariile preferate care nu ii pot face rau sau cu care nu se poate rani sau poti sa-l iei cu tine oriunde esti tu si sa-l supraveghezi cand se joaca. Il poti lua cu tine cand gatesti si implica-l si pe el in treburile tale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.