Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce carti, in afara ce cele scolare :), imi recomandati sa cumpar pentru un baietel de 11 anisori?

Raspuns mamica: "Pentru un baietel de 11 ani ai putea incerca lectura clasica: Din tara celor care nu cuvanta - Emil Garleanu, Vrajitorul din Oz, La Medeleni, Fantoma de la teatru ... depinde foarte mult de preferintele baietelului tau ... incearca sa ii surprinzi preferintele."

Raspuns mamica: "Cauta ceva care sa-i placa. Al meu a citit la 11 ani colectia Harry Potter, apoi Ciresarii. Chiar daca ti se par romane de fictiune, il ajuta foarte mult (bineinteles, daca il pui sa faca si rezumatul sau caracterizarea unui personaj). Incerca si poezii de Cosbuc sau Labis."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.