Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Prietena mea a pierdut certificatul de nastere al copilului. Ce ar trebui sa faca?

Raspuns mamica: "Ar trebui sa mearga sa scoata un duplicat de la starea civila de unde a fost eliberat certificatul original. Va plati o taxa la primarie - in jur de 50-60 de lei. Va trebui sa aiba grija de duplicatul certificatului, sa nu-l mai piarda - pentru ca nu se scoate decat un singur duplicat."

Raspuns mamica: "Ar trebuit sa mearga inapoi la starea civila de unde a scos primul certificat de nastere si sa il declare pierdut, dupa care cred ca va trebui sa depuna o cerere si abia apoi sa i se faca un duplicat. Cred ca se percepe iar o taxa care nu stiu exact cat este."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.