Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Are cineva vreun sfat pentru o sarcina cu gemeni?

Raspuns mamica: "Hm ... gemeni ... e de doua ori mai greu, dar multumirea sufleteasca va fi dublata de minunile ce le porti in pantece. Incearca sa gandesti pozitiv si sa nu-ti faci griji ca nu iti vei putea exercita indatoririle de mama pentru ambii bebelusi. In aceasta perioada aveti mai multa grija de dumneavoastra si evitati efortul fizic."

Raspuns mamica: "Sarcina cu gemeni, cred eu si din ce mi-a spus cumnata mea ca ea a avut gemeni; ,este la fel ca o sarcina normala sa zic, doar ca este mai greu in ultimul trimestru de sarcina pentru ca greutatea burtii sa-i zic este mai mare, dar in general nu este greu, trebuie doar ca in ultimul trimestru sa mergi constant la medic deoarece poti sa nasti mai devreme ca sa nu fie probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.