Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce carti despre bebelusi ar trebui sa cumpar?

Raspuns mamica: "Ghidul - Avem un copil, 0-3 ani - o carte care o recomand cu toata increderea, o alta carte care m-a ajutat este Alimentatia copilului 0-3 ani ... sunt foarte multe carti pentru copii pentru orice; te-as sfatui sa citesti si cartea - Copiii sunt din rai - o carte extraordinara despre educatia pozitiva a copilului."

Raspuns mamica: "Exista foarte multe carti despre bebelusi, dar nu ar trebui sa cumperi totusi prea multe, pentru ca in toate scrie cam acelasi lucru. Ar trebui sa iti cumperi o carte despre inghijirea nou-nascutului si a copiilor pana la 3 ani, o carte despre alimentatie si o carte despre copii in general - despre diverse probleme ce ar putea aparea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.