Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cate kg ar trebui sa aiba un copil la 6 ani ?

Raspuns mamica: "Nu "ar trebui" sa aiba un anumit numar de kg, fiecare copil are structura lui si se dezvolta fiecare in ritmul sau propriu. Atat timp cat copilul mananca sanatos-ii asigurati necesarul de vitamine, minerale etc - tot ce are nevoie, se joaca..nu va faceti griji ca este prea slab, daca insa are kg prea multe atunci consultati un medic nutritionist, al meu la 6 ani avea 28-30 kg, nu mai stiu exact."

Raspuns mamica: "La 6 ani trebuie sa aibe intre 16,2 kilograme si 26,5 kilograme ... Intre aceste doua valori ar trebui sa se incadreze. Depinde foarte mult si de inaltime, si de cum arata parintii ... un copil nu trebuie neaparat sa se incadreze in anumite standarde, trebuie sa se simta bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.