Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa imi determin sotul sa imi dea mai multa atentie?

Raspuns mamica: "Pai fa-ti simtita prezenta... comunica mai mult cu el, fa-ti o schimbare de look, fii dragastoasa cu el... stiu eu.... schimba-ti modul de comportament... dar poate ti se pare ca nu iti acorda destula atentie. Uneori si al meu cand vine obosit de la munca mi se pare indiferent, desi stiu ca ma iubeste foarte mult."

Raspuns mamica: "Depinde ce iti doresti... doar atentie? Incearca o schimbare de look, o lenjerie noua, aromaterapia, vorbeste-i cat mai calm si mieros ! Ce sa zic, tactici pisicesti daca te prinde postura asta ... ca pe mine nu ma prinde deloc, sunt o fire mai dura !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.