Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat de repede poti avea secretie lactata ?

Raspuns mamica: "Hm! Asta e buna intrebarea. Cazul meu a fost asa: de la 4 luni jumatate daca imi verificam sanii venea si lapticul. Toata lumea imi zicea ca voi avea fff mult lapte. Asta asa a si fost, pana a vrut si bebe, ca dupa ce nu a mai vrut a scazut si lapticul. Unele mame nu au laptic nici dupa nastere si le apare abia dupa 2 zile. Acum nu stiu exact cauza."

Raspuns mamica: "Mie spre exemplu mi-a venit exact dupa 2 zile de la cezariana, dar fetita mea in spital nu prea a supt, dar lapte am avut forte mult timp, pana am intarcat-o si inca vreo 2 luni dupa, si eu am intarcat-o dupa 2 ani si jumatate. Nu este o regula pentru timpul in care iti vine laptele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.