Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Toate simptomele dar rezultate de sarcina negative - de ce?

Raspuns mamica: "Sunt unele teste care pot da gres mai ales daca nu sunt facute cum trebuie, cel mai bine ar fi sa mergi la un control ginecologic si la un ecograf asa vei fi sigura ca esti sau nu esti insarcinata. Mie 5 teste mi-au iesit negative apoi mi-a iesit pozitiv."

Raspuns mamica: "Ai facut un test de sarcina? Si l-ai facut corect? Trebuie facut dupa doua saptamani de cand trebuia sa ai menstruatia, mai trebuie respectat ce scrie si pe ambalajul testului. Sunt teste de sarcina care se fac la prima urina de dimineata sau in orice moment al zilei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.