Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am greturi severe? Pot sa-mi fac o ecografie inainte de 10 saptamani?

Raspuns mamica: "Greturile severe, mai ales dimineata, pot fi semne ale unei sarcini si poti sa iti faci ecografie si inainte de 10 saptamani, pe la 4 saptamani de sarcina, daca esti insarcinata, embrionul se vede foarte bine, eu mi-am facut la 3 saptamani de sarcina si s-a vazut."

Raspuns mamica: "Acum greturile severe pot arata o sarcina sau poate fi vorba de altceva. Ecograful poate fi mai sigur si iti poate arata daca esti insarcinata sau nu. Dar ar fi bine sa faci si analizele poate ai altceva si mai bine sa previidin timp. Iti urez multa sanatate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.