Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este prudent sa redecorez (varuiesc) cat timp bebelusul se afla in casa?

Raspuns mamica: "Ar fi bine sa evitati sa varuiti cu bebelusul in locuinta - varul, vopseaua si culoarea poate emana compusi chimici care pot afecta sistemul respirator a copilasului. Incercati sa-l lasati pe bebe la bunici cat timp varuiti / redecorati locuinta pentru a evita orice complicatie."

Raspuns mamica: "Nu, nici macar cand esti insarcinata nu e bine sa stai in var sau fel si fel de mirosuri care le poti inhala, daca varuiesti du copilul la cineva, soacra, mama, vecina etc. si nici dupa ce termini de varuit nu e bine sa stai cu copilul pana nu se usuca bine in camera."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.