Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce pot sa fac pentru ca sa nu mai raceasca atat de des copilul meu?

Raspuns mamica: "Este evident ca are imunitatea scazuta. Incearca sa ii dai suplimente alimentare pentru cresterea imunitatii dar cele mai bune sunt cele de la farmacia naturista, nu-i da tot felul de siropuri de la farmacie pentru ca ele contin si multe componente care ii pot face rau copilului."

Raspuns mamica: "Incercati sa-i faceti un tratament de dezvoltare a imunitatii. Medicul pediatru la care e inscris copilul dumneavoastra va poate recomanda cea mai buna metoda si cel mai bun tratament pentru cresterea imunitatii. Incercati sa va feriti copilul de curent si de infofolirea exagerata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.