Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce martisor ai primit de la copilasul tau de 1 martie?

Raspuns mamica: "Anul asta nu am mai avut parte de un martisor facut de fetita mea la gradinita, a fost bolnavioara si inca o tin acasa, in schimb baiatul mi-a adus un buchet frumos cu flori care m-au impresionat foarte mult. Eu martisoare nu port, in schimb sunt topita dupa flori."

Raspuns mamica: "Baieteii mei au primit diverse martisoare de la fetitele din clasa lor, numai ca nu mai tin minte cine sunt fetitele astea :)) asa ca va trebui sa le "recompensam" pe toate, de la noi parintii au primit reviste cu jucarioare, preferatele lor, si dulciuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.