Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilasul vostru il spune pe "R". Fetita mea inca nu, la 3 ani :(

Raspuns mamica: "Rabdare mami. Copiii sunt diferiti. De exemplu baiatul mau are 4 ani si 9 luni si abia acum a inceput sa il mai zica pe "R" cat de cat corect. Uneori suna ca un "gr" spus din gat, gen frantuzesc. In schimb fetita mea care are 2 ani si 2 luni il pronunta mult mai bine pe "R" in comparatie cu fratiorul ei. Noi incercam sa ii "antrenam" mereu punandu-i sa spuna cuvinte care au litera "r"."

Raspuns mamica: "Si al meu are 3 ani si nu il zice pe R desi pe mine ma cheama Ramona imi zice Amona.. dar avem rabdare si il corectez mereu.. Toate la timpul lor mami nu grabti copii, ei au nevoie de timp si intelegere.. Al meu oricum a inceput sa vorbeasca la 2 ani jumate :)) iar acum de la gradi vorbeste mai bine. Bafta mami."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.