Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este greutatea medie pentru o fetita de un an?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu un copil la un an trebuie sa abia de 3 ori greutatea cu care s-a nascut, dar nu este o regula neaparat. Fetita mea s-a nascut cu 2.950 kg si la 1 an a avut 10 kg, important este sa se hraneasca bine si sa nu fac excese de alimente bogate in zahar, zaharul nu e bine de administrat in primul an de viata."

Raspuns mamica: "Sincer, fetita mea a avut mereu o greutate mai mica decat cum scrie-ca la carte - dar nu am avut probleme cu ea; e sanatoasa asa ca nu-mi fac griji, ai putea sa calculezi in ce greutate trebuie sa se incadreze, in primele 4 luni trebuie sa ia in jur de 750 de gr iar in urmatoarele 4 cate 500 de grame iar in urmatoarele 4 cate 250 de gr; deci o fetita la 1 an ar trebui sa aiba 9,75 de grame la 74,20 cm, mai mult sau mai putin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.