Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am inceput sa am lapte atat de devreme?

Raspuns mamica: "Ce inseamna atat de devreme? Atunci cand esti insarcinata si strangi usor de san poti observa ca iti curge cate o picatura de lapte, asta e ceva normal, se intampla multor femei, insa daca nu iti curge lapte cand strangi de san asta nu inseamna ca nu vei avea lapte dupa ce nasti, laptele vine."

Raspuns mamica: "La multe femei care sunt insarcinate, pe la 7-8 luni incepe sa iti vina laptele, asta nu este o regula; mie spre exemplu, mi-a venit dupa sarcina, dar nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu este nimic rau, laptele se formeaza. Apoi dupa nastere o sa iti vina mai mult lapte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.