Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Am un copilas de 3 ani, prin ce metode il pot educa ?

Raspuns mamica: "Educatia se invata, dar ai nevoie da multa liniste si mult calm. Si mai ales sa fiti voi ca parinti atenti la felul in care va purtati si felul in care vorbiti unul cu celelalt. Deoarece copilul ce vede aia face, el va urma in principiu exemplul dat de parinti."

Raspuns mamica: "Este varsta la care de obicei copilul imita ceea ce fac parintii. Deci mare grija la comportamentul dumneavoastra in primul rand, deoarece acum atentia copilului este foarte accentuata pe limbajul si faptele parintilor. Nu e greu, dar nici usor sa educi un copil. Rabdare multa si calm, iar cand va creste va va rasplati prin ceea ce l-ati invatat de mic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.