Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este pozitia corecta pentru un nou nascut in wrap ?

Raspuns mamica: "Daca e wrap elastic nou-nascutul poate fi asezar vertical sau semi-inclinat. E bine ca greutatea se distribuie pe spate si ambii umeri si poate fi purtat de oricare membru al familiei. In schimb poate fi folosit doar in primele luni de viata, devenind inconfortabil din cauza elasticitatii."

Raspuns mamica: "Este un sistem ce este foarte confortabil pentru copil, daca bebe este asezat in pozitie verticala. Tot mai multi parinti il utilizeaza, deoarece isi simt copilul aproape, putand astfel sa observe fiecare gest. Eu recomand purtarea lui in fata, astfel cel mic va avea un camp vizual mai mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.