Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pot sa alaptez daca iau medicamente?

Raspuns mamica: "Depinde ce fel de medicamente. In mod normal tot ceea ce consumam ajunge si in lapte, implicit in organismul copilului. Ar fi bine, indiferent de tratament, sa intrebati intai medicul si sa-i spuneti ca alaptati, pentru a va putea da un tratament care sa nu va afecteze alaptatul."

Raspuns mamica: "Chiar daca se spune ca unele medicamente nu intra in laptele matern am citit undeva ca orice intra pe gura intr-o mica sau mare cantiate ajunge in laptele matern, unele poate ca sunt inofensive, poti sa iei daca medicul iti recomanda, de obicei sa da medicamente care se stie ca nu afecteaza copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.