Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Baietelul are urcior de aproape o saptamana si nu-i mai trece. Ne-a recomandat medicul oftalmolog canamicina unguent si floxal picaturi, dar fara prea mare succes. Alte remedii stiti?

Raspuns mamica: "Ziua buna! Si noi am trecut prin ceva asemanator cu al nostru ingeras! Trebuie sa stiti sigur daca diagnosticul a fost pus corect de ulcior sau sa nu fie chalazion. De obicei ulciorul coace, si sparge! Chalazionul este o formatiune mai tare, practic este ca un chist-ce va trece mult mai greu. Tratamentul difera in functie de diagnostic! Noua, 2 dr ne-au pus diagnosticul de ulcior, alti 2-de chalazion! Chalazionul se vindeca foarte greu-poate dura chiar luni de zile! Incercati cu Tobradex ung sa masati usor, dimineata si seara! Trebuie ajutat sa se sparga, sa evacueze continutul!"

Raspuns mamica: "Stiam ceva cu lingura de lemn fierbinte. Comprese cu ceai concentrat de musetel ajuta foarte mult :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.