Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Din ce cauza poate avea un copil de 4 ani colesterol? Daca alimentatia este corecta..

Raspuns mamica: "Poate fi ereditar. Crede-ma ca si eu am ramas "afis" cand baietelul unor buni prieteni a depistat brusc care probleme cu ficatul; este marit pana la nivelul buricului si are colesterorul cat a unui adult. Ideea este ca trebuie sa mergi cu el la anlize sa investighezi cauza."

Raspuns mamica: "Intr-adevar poate fi ceva mostenit. Dar trebuie sa fii foarte atenta - hranit corect inseamna fara prajeli, fara grasimi de orice fel, nu doar cele de origine animala. Colesterol are 4 cauze: factorul ereditar, obezitatea, alimentatie bogata in grasimi, lipsa exercitiului fizic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.