Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Simt nevoia de o schimbare totala in viata mea - de tara, de locuinta, de loc de munca. Sunt singura care simte acest lucru?

Raspuns mamica: "Nu cu siguranta nu esti singura care simte acest lucru, cred ca marea majoritate dintre noi simtim acest lucru mai devreme sau mai tarziu. Fiecare avem momente cand vrem sa plecam in lumea larga si sa lasam totul in urma si sa nu ne mai intoarcem. Asta este stresul isi spune cuvantul."

Raspuns mamica: "Mda, eu simt nevoia sa fug uneori :/ dar responsabilitatile nu-mi dau pace :d, nu esti singura iti dai seama, fiecare are nevoie la un moment dat de putina libertate, de o schimbare indiferent in ce consta acea schimbare, cand ai copii e mai greu, dar cu locul de munca o poti face oricand."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.