Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum a fost prima zi de scoala a copilului dumneavoastra ?

Raspuns mamica: "A fost foarte frumoasa. Prima zi intotdeauna este mai ciudata, pentru ca nu cunoaste pe nimeni de acolo, insa secretul este reprezentat de socializare. Copilul se va obisnui cu mediul de la scoala, va trebui sa se joace cu ceilalti colegi, sa vorbeasca si totul va fi mai bine."

Raspuns mamica: "A fost frumos si emotionant, emotiile au fost mai mari pentru mine decat pentru ei. S-au acomodat neasteptat de bine si s-au imprietenit repede cu ceilalti copii/colegi. Celui marisor i-a placut foarte mult la scoala, de doamna invatatoare, in fiecare zi asteapta cu nerabdare sa mearga."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.