Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Reusiti sa gatiti cu cei mici in bucatarie? Ce metode aplicati, pentru ca ai mei isi baga nasul in toate oalele si nu reusesc sa termin totul la timp.

Raspuns mamica: "Da. Cand era copilul foarte mic, eu il puneam in carucior si bagam caruciorul cu mine in bucatarie insa acum ca e mai mare ( 4 ani) il implic si pe el in activitatile mele din bucatarie. De exemplu, l-am pus sa bata ouale si a fost tare incantat sau sa desfaca usturoi si e asa bucuros ca face si el mancare si spune la toata lumea ca el a gatit. Mai poti sa le iei carti de colorat si sa-i asezi la masuta sa le dai de lucru sau de ce nu, sa-i pui sa rezolve un puzzel pe masa din bucatarie si tototdata mai vorbesti si cu ei si-tii faci si treaba."

Raspuns mamica: "Alteori da pot gati cu micuta alteori nu. O mai pun in premergator si ii aprind televizorul si ii dau pe baby tv si sta linistita uneori. Alteori pot sa ii dau orice vrea si tot nu sta linistita. Vrea sa stea cat mai mult cu mine sa ma joc cu ea sa ii ofer atentie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.