Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Enterocolita se manifesta obligatoriu prin febra si diaree?

Raspuns mamica: "Draga mamica nu este obligatoriu ca micutul sa manifeste febra si diaree. Depinde si de microbul pe care il are. Poate prezenta febra si dureri de burtica cu varsaturi dar fara diaree. Sau sa nu faca febra si sa prezinte varsaturi si diaree. Depinde de organismul fiecarui copil."

Raspuns mamica: "Febra si diaree sunt manifestari obisnuite ale enterocolitei. Mai pot aparea si frisoane, greata, varsaturi, dureri de burtica. Enterocolita este o afectiune data de patrunderea agentilor infectiosi in oraganism prin maini murdare, apa sau mancare contaminata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.