Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 14 luni sa fie mai ascultator?

Raspuns mamica: "Stii vorba aia copil cuminte si baba frumoasa ?:D Ei bine un copil de 14 luni nu e obraznic, poate sa fie putin agitata cand e obosit, poate sa vrea sa experimenteze si sa exploreze ... e totul nou pentru el si trebuie sa-i arati si sa-i explici, poate ca nu va intelege tot ce-i spui insa trebuie sa vorbesti mult cu el; un copil nu e un catelus care sa-l dresezi cum vrei tu."

Raspuns mamica: "Este destul de dificil sa faci un colpil de 14 luni sa te asculte si sa te inteleaga, cand pentru el de abia acum inepe totul sa prinda forma, sa inteleaga sa poata face lucruri noi, sa descopere lucruri noi, sa faca tot felul de boacane. Nu reusesti sa stapanesti un copil de 4 ani care chiar intelege ce ii spui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.