Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati avut in familie rude bolnave de cancer? Au scapat?

Raspuns mamica: "Am avut. Cancer la colon a avut persoana respectiva, ruda prin alianta insa nu a scapat deoarece a fost descoperit mult prea tarziu. A facut operatii insa degeaba mai ales ca avea si o varsta mai inaintata. Ca la orice boala, cancerul se poate trata numai sa fie descoperit la timp."

Raspuns mamica: "Slava Domnului, nu am rude care sa fi avut cancer. Insa am o vecina care a avut cancer la san. Din fericire a scapat, s-a operat (masectomie) si acum e bine (are vreo 4 ani de la operatie), dar e destul de greu pentru ca nu poate face mai nimic, cel putin un an de zile nu a avut voie sa faca niciun efort."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.