Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ii pot da propolis natural fiicei mele de trei ani?

Raspuns mamica: "In cazul in care nu este alergica, ii puteti da propolis natural. Propolisul ii va intari imunitatea si va ajuta organismul sa lupte mai usor impotriva virusilor sau a racelilor. Propolisul e un fel de antibiotic pentru persoanele care sunt alergice la antibiotic."

Raspuns mamica: "Da, puteti sa ii dati mai ales ca are trei ani, nu se da pana la 1 an deoarece este un bun alergen si provoaca reactii alergice. Dar la varsta asta este bine sa ii dati puteti sa ii dati si vitamine cu propolis ca ajuta la imunitate si impotriva racelii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.