Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cam ce suma ati cheltuit la inceput de an scolar?

Raspuns mamica: "Adica la ce te referi la inceput de an scolar? La flori pentru doamna invatatoare sau la totalul pentru rechizite si hainute? Dar depinde de fiecare parinte si de bugetul fiecaruia. Poate cineva vrea sa cheltuie ami mult sau mai putin... "

Raspuns mamica: "Peste 1000 lei! Mi s-a cerut uniforma si camasuta alba! La asta se adauga manuale speciale, caiete, penar, ghiozdan si toate celelalte pe care nu mai are rost sa le enumar ca le stii si tu mamico! O suma destul de mare, dar ce sa faci... trebuie sa ii trimitem la scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.