Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum ii faceti pe copii sa gindeasca rational si logic ?

Raspuns mamica: "Multi copii sunt bulversati in aceste lucruri. Eu cred ca le trebuie ceva timp sa isi dea seama singuri de unele lucruri. Eu cred ca noi nu ii putem ajuta prea mult in acest caz. Ratiunea si logica o vor gasi in ei. Noi nu putem dacat sa le dam sfaturi stunci cand au nevoie."

Raspuns mamica: "E prea mult sa ceri unui copil sa fie rational si logic, in conditiile in care de multe ori noi ca si adulti nu prea reusim asta. Un copil nu are discernamant pana la o anumita varta...cea a majoratului.abia atunci ar trebui ca pretentiile noastre vazavi de copii sa creasca. De multe ori ei ne privesc ca pe un exemplu, si imprumuta de la noi logica si ratiunea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.