Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ati nascut sau ati naste in alte locuri decat in spital?

Raspuns mamica: "Nu am nascut decat la spital (prin cezariana). Nu vad de ce ar vrea cineva sa nasca in alta parte decat intr-un mediu cu cadre medicale. In primul rand pentru ca sananatea bebelusului ar fi in pericol si sananatea mamei la fel. Si apoi, de-aia exista medici ginecologi, moase si asistente..."

Raspuns mamica: "Am nascut cei 3 copiii la spital. Consider ca este mediul cel mai steril pentru nou-nascuti. Si cred ca mamicile ar trebui sa ia in considerare distanta si conditiile meteo in momentul in care cel mic se pregateste sa vina. Cred ca medicul ginecolog este cel mai in masura sa va aduca copilul pe lume."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.