Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul dumneavoastra are o carte personalizata, care anume?

Raspuns mamica: "Are una cu desenele Cars si ii place foarte mult. Cunoaste toate personajele (bine, si desenele le vede de zeci de ori pe dvd si stie replicile in avans) (are 3 ani). In rest cam orice carte cu imagini ii place. Spune ca de exemplu nenea desenat pe carte e tati, printesa cu parul lung e mami :-)"

Raspuns mamica: "Am doua carti personalizate pentru fetita, sunt firme care fac asa ceva. Concep o poveste in care eroul principal este copilul si pritenii lui. Pe coperta exista o dedicatie din partea parintilor sub poza copilului. Fetita mea este foarte incantata cand le citim, le voi pastra amintire pana se va face mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.