Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul meu e la dentitie, dar niciun dinte nu i-a aparut inca. De ce?

Raspuns mamica: "Dintisorii copilului se pregatesc inca din burtica sa stii, pe la 3 luni incep sa saliveze si sa-i manance gingia, e posibil sa mai treaca chiar cateva luni pana sa le iasa, intai se umfla si apoi crapa, pot iesi si la 5 luni insa pot iesi si la 10 luni, depinde de fiecare copil."

Raspuns mamica: "In cazul in care gingiile sunt inflamate si dau semne ca vor iesi dintisorii, nu va faceti griji, vor aparea in cateva zile. Nu toti copiii au pana la varsta de un anisor dintii de iepuras. Sunt copii care se nasc cu dantura iesita si sunt copii carora le apar dintii dupa 1 anisor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.