Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Am probleme cu trezitul... Cum as putea deveni o persoana matinala?

Raspuns mamica: "Daca incerci sa te trezesti in fiecare zi la aceeasi ora la un moment dat organismul se va obisnui si ceasul biologic se va regla in functie de programul care ti-l faci. O sa fie mai greu la inceput dar nu trebuie sa cedezi. Cu timpul problema va disparea, ca atunci cand trebuie sa mergi la serviciu, si sa te trezesti la o anumita ora."

Raspuns mamica: "Intr-adevar este o rela problema. Opresc alarma si ma culc la loc. Ca sa devin o persoana matinala probabil trebuie sa fac cumva sa am mai multa energie dimineata si sa incerc sa-mi fac un program cu care sa incep chiar de maine. Trezirea este la fel de importanta ca somnul. Un prim pas consta in coborarea orei la care setam de obicei alarma. Apoi trebuie sa evitam lenevirea in pat pentru ca face mai mult rau si sa ne cream o rutina frumoasa dimineata. Sa vedem daca asa sunt sanse sa am succes."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.