Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce inseamna sterilizare feminina, ati auzit de ea ?

Raspuns mamica: "Sterilizarea feminina inseamna intreruperea continuitatii trompelor uterine, care interzice intalnirea dintre ovul si spermatozoizi fara a modifica procesul hormonal. Este o tehnica ireversibila, deci inainte sa o faci trebuie sa te gandesti bine."

Raspuns mamica: "Din ce stiu eu aceasta sterilizare feminina inseamna de fapt legarea trompelor. Este o procedura ce o data realizata nu mai poate fi schimbata, este ireversibiila si se realizeaza in principiu la sugestia doctorului sau dupa a doua nastere daca mama are peste 30 de ani sau si mai tanara si doreste sa faca aceasta sterilizare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.