Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cat dureaza durerile din primele etape ale travaliului?

Raspuns mamica: "Durerile travaliuliului incep prin dureri gem cele menstruale si sunt cam la 5-10 minute distanta, apoi incep sa se amplifice si sunt la 2, 3 minute; travaliul poate incepe si cu 1, 2 zile inainte de a naste, dar la inceput sunt usoare, insa depinde daca travaliul decurge normal, adica fara sa te puna in perfuzie, ca atunci e mai dureros."

Raspuns mamica: "Depinde de la caz la caz si de la sarcina la sarcina. In general durerile de la inceputul travaliului sunt asemanatoare cu cele din perioada menstruatiei, aparand la un interval mai mare de timp. Dupa care incep sa se amplifice, reducandu-se si intervalul de timp dintre ele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.