Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De unde pot procura o burta falsa de gravida pentru sotul meu? Vreau sa-i fac o surpriza :/

Raspuns mamica: "Pregatesti o surpriza cam scumpa. Se gasesc pe internet, imita foarte bine o burtica adevarata, dar pretul lor e un pic cam piperat. Acum depinde si cat de mult tine sotul tau la glume - sa nu patesti si tu ca in bancul ala - iubitule sunt gravida, ce ai vrea sa fie? - 1 aprilie."

Raspuns mamica: "Sa inteleg ca sotul tau e plecat, ca altfel nu stiu cum ai putea sa-i faci o astfel de farsa, adica nu iti creste burta peste noapte... ,in cazul asta sper sa aiba simtul umorului sau macar rabdarea necesara pana sa isi dea seama ca a fost doar o gluma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.