Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Baiatul meu de 9 saptamani sufera de constipatie severa. Are cineva vreun remediu care ar putea sa il ajute?

Raspuns mamica: "Daca alaptezi atunci inseamna ca tu trebuie sa iti schimbi alimentatia, la aceasta varsta copilul poate sa sufere de constipatie fie din cauza ce mananca mama fie din cauza laptelui praf si in acest caz trebuie sa i-l schimbi; inceraca cu morcov crud, suc de portocale."

Raspuns mamica: "Daca ii dai lapte praf formula inzseamna ca asta este cauza constipatiei si ca ar trebui sa il mai diluezi cu apa, daca este hranit la san nu ar trebui sa faca constipatie dar totusi incearca cu supozitoare cu glicerina si daca nu functioneaza mergi la pediatru si el sigur ii va face clisma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.