Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici va place sa crosetati ? Ce crosetati de obicei ?

Raspuns mamica: "Chiar daca la unele persoane li se pare demodat sa crosetezi... la noi in familie inca se croseteaza. Crosetam hainute la papusi, fustite, gentute pentru fetita... iar cateodata cate un mileu pentru o vecina mai in varsta. Este sanatos si amuzant."

Raspuns mamica: "Da. Inainte crosetam mai mult acum insa mai nimic pentru ca din pacate nu mai am timp. In primul rand crosetez ciorapei din aia de faceau si bunicile noastre ca sa ne fie cald la picioare. Insa foarte repede crosetez fularele si manusile din fir de mohair, ca e moale si tine de cald."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.