Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea de 10 luni sforaie noaptea. I-am facut aerosoli si degeaba...ce imi recomandati?

Raspuns mamica: "Poate avea probleme cu polipi ...mergi neaparat la medic pentru un control. Eventual poti incerca sa ii mentii nasucul curat, sa il cureti inainte de a se culca, sa vezi daca mai sforaie. Daca problema persista, consulta un medic si el sigur te va ajuta!"

Raspuns mamica: "Sforaie doar in perioada cat este racita ?, daca da , probabil are probleme cu polipii care se maresc atunci cand exista o infectie respiratorie. Asa am patit eu cu fetita, sforaia mai ceva ca un om matur, doctorul mi-a dat niste picaturi de nas (Nasonex) care ajuta la micsorarea polipilor, doar ca fetita ta e prea mica iar acest medicament ii este contraindicat. Pune-i mult ser fiziologic sau apa de mare in nas si pe urma o aspiri, continua cu tratamentul prescris de medic (eu banuiesc ca este racita), o sa dispara in cateva zile sforaitul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.