Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce tip de nastere ati opta? Naturala sau cu cezariana?

Raspuns mamica: "Categoric nastere naturala... este mult mai bine pentru copil si in plus in secunda urmatoare dupa ce ai nascut nu mai ai nici un fel de durere si te simti minunat si fizic si psihic... eu am nascut natural si as repeta oricand... cred ca merita efortul iar durerile nu sunt chiar asa de mari cum se spune."

Raspuns mamica: "Eu am nascut natural la fetita mea, dar daca ar fii sa vina urmatorul copil as opta pentru nasterea prin cezariana, nu as mai naste natural, este o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Sunt fericita ca am o fetita sanatoasa, dar experienta nasterii naturale este ceva prin care nu as mai reusi sa trec."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.