Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copiii care tusesc, le curg nasul etc. sunt primiti la gradinita ?

Raspuns mamica: "In mod normal nu ar trebui primiti daca sunt raciti, deoarece astfel ii vor imbolnavi si pe ceilalti copii. Dar mai exista gradinite care ii mai primeste chiar daca le curge nasul sau sunt un pic bolnavi. Eu una nu sunt de acord cu primirea lor pe perioada gripei."

Raspuns mamica: "OOOOFFF, din pacate, sunt primiti la gradinita. Eu cred ca si parintii sunt inconstienti, sa ii aduca bolnavi in loc sa ii ingrijeasca acasa. Nu mai pui ca la gradinita mai imbolnavesc si o clasa intreaga. Dar ca sa mai scap de cei mici,ii chinuie, saracutii..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.