Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care sunt reactiile copilului dupa vaccinare ?

Raspuns mamica: "Pai unii copii nu au nici o rectie, altii fac nodul, febra sau alte reactii mai grave. Spre exemplu fetita mea nu a avut nici o reactie la nici un vaccin, dar dupa ce ii face vaccinul ii bagam jumatate de novocalmin supozitor si seara la culcare pe cealalta jumatate."

Raspuns mamica: "Reactiile adverse ale vaccinarii difera de la un copil la altul. Unii nu prezinta nici o reactie adversa, altii pot face febra si apoi pot vomita, altii pot sa faca noduli. Depinde de la caz la caz. In general, dupa fiecare vaccin, medicii recomanda sa se puna comprese reci si masaj pe locul vaccinat, si preventiv impotriva febrei sa se dea supozitoare de paracetamol, nurofen, novocalmin etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.