Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sunt riscuri ale inseminarii artificiale ?

Raspuns mamica: "Ca orice interventie pot aparea complicatii, desi eu nu am auzit. Un singur risc mare ar putea fi reprezentat de fapul ca poate nu ai noroc din prima si nu poti avea copilul dorit. Stiu ca inseminarea artificiala nu iti garanteaza si neaparat aparitia sarcinii."

Raspuns mamica: "Cel mai mare risc care exista la o inseminare artificiala este ca poti avea ghinionul sa nu se prinda embrionul de prima data si sa fii nevoita sa repeti procedura. Dezamagirea cred ca este mai mare decat costurile materiale. Dar trebuie sa fii optimista si totul va fi bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.