Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce pot sa iau pentru constipatie in sarcina ?

Raspuns mamica: "Incercati sa va preparati din fructe proaspete suc de portocale. De obicei functioneaza, iar daca nu incercati sa mancati fructe de kiwi, avand un efect asemanator portocalei. Daca nu merge nici asa, incercati supozitoarele cu glicerina si consumati multa apa."

Raspuns mamica: "In constipatie sunt foarte bune merele,pere;e si prunele.Incercati sa mancati cat mai multe supe,lichide in general,compot de prune.Eliminati iaurturile ,in general lactatele pe perioada constipatiei.Daca nu merge incercati sirop naturist ,am inteles ca este foarte bun si eficient."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.