Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Apa plata pentru a prepara laptele trebuie numai incalzita ?

Raspuns mamica: "Poti folosi si apa plata dar stiu ca trebuie sa fie putin calda intrucat nu se dizolva repede. Stiu mamici care incalzeau apa si o tineau in termos ca sa nu incalzeasca de fiecare data. Cred ca mult mai practic. La fel depinde de cum il bea bebica mai cald, mai rece tu trebuie sa stii."

Raspuns mamica: "Am auzit mamici care o fierbeau apoi o raceau, eu folosesc apa plata DEVIN care cica este speciala pentru prepararea laptelui praf pentru bebelusi si in fiecare seara o incalzesc si o pun in termos asa o mentin calda si nu mai stau noaptea sa incalzesc apa pentru biberon."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.