Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand sangele menstrual la inceput este maroniu, chiar daca ciclul este regulat, ne punem un semn de intrebare?

Raspuns mamica: "Corpul ne transmite tot timpul semne de avertizare. Insa la aceasta intrebare singura persoana in masura sa va raspunda corect este medicul ginecolog. Poate fi vorba doar de o infectie urinara sau poate fi ceva mai grav. Consultul, analizele si testele efectuate de catre medic va va aduce raspunsul."

Raspuns mamica: "Evident ca daca a aparut o schimbare in culoarea si mirosul secretiei ceva se intampla in organism. Poate fi vorba de o infectie sau poate doar o simpla dereglare; cel mai bine ar fi sa mergi la medicul ginecolog la un control caci el iti va putea spune despre ce e vorba."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.