Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce este pierderea dopului gelatinos la 37 de saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Pierderea dopului gelatinos inseamna ca nasterea se apropie, insa nu e musai sa nasti chiar atunci cand pierzi dopul gelatinos, eu de exemplu am nascut dupa vreo 3 saptamani de cand mi-a cazut dopul ala gilatinos, membranele insa nu mi s-au rupt, de regula poate sa cada de pe la 36 de saptamani."

Raspuns mamica: "Pierderea dopullui gelatinos prevesteste inceputul travaliului si apropierea nasterii. In acest moment trebuie sa te pregatesti sufleteste si trupeste si sa te duci la maternitate. Eu am pierdut dopul gelatinos cu o zi inainte de nastere, nestiind de fapt ce se intampla."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.