Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa incetez sa ma mai enervez pe un copil de trei ani?

Raspuns mamica: "Mami, niciodata nu trebuie sa te enervezi pe un copil, deoarece il vei speria si il vei stresa. Incearca, chiar daca esti nervoasa pe ceva ce el a facut sa ii vorbesti cu calm si s ii spui ce a gresit. Sau daca esti foarte nervoasa si nu te poti controla atunci iesi afara pana te calmezi."

Raspuns mamica: "In primul rand tie trebuie sa iti fie clar ca daca te enervezi si tipi nu o sa faci obsolut nimic. Copilul va reactiona cat se poate de rau in aceasta situatie. Parintii trebuie sa fie stapani pe situatie, sa explice calm copilul daca a facut vreo boacana."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.