Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand este prea tarziu sa schimbi obstetricianul?

Raspuns mamica: "Niciodata nu este prea tarziu. Daca sunteti nemultumita, nu ezitati sa-i spuneti motivele care va fac sa nu aveti incredere in el. Eu, de exemplu, am schimbat 3 doctorite si pana la urma am nascut cu doctorul care era de garda in acea noapte. M-a preluat ca pacienta, fara sa stea pe ganduri."

Raspuns mamica: "Un medic bun se cunoaste si cred ca un pacient isi da seama de acest lucru inca de la inceput, daca vorbeste frumos, daca te intelegi bine cu el ar trebui sa-l pastrezi, daca nu esti multumita ar trebui sa-l schimbi inca de la inceput caci este important sa nasti cu un medic care ti-a urmarit sarcina, insa daca nu vrei sa nasti cu respectivul medic schimba-l pentru ca mai important este sa te simti nu bine si sa nasti fara probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.